XIAOMI Mi4C. Smartphone cu dotări de top, preţ sub 1000 de lei!

Data: 1/10/2015 | Autor: .

XIAOMI Mi4C

Dacă vreţi să vă cumpăraţi un smartphone de ultimă generaţie, nu trebuie să vă lăsaţi influenţaţi de marketingul agresiv promovat de Apple, Samsung, LG, HTC sau Sony. Aceleaşi dotări, unele poate chiar mai bune, le puteţi găsi pe o serie de telefoane produse tot în China, dar la preţuri de câteva ori mai mici.

Până acum câţiva ani, asiaticii nu excelau la capitolul telefoane. Lucrau, întradevăr, la standarde de top pentru marile companii, realizând de exemplu iPhone. Restul erau nişte glume în materie de fiabilitate.

Timpul a trecut însă şi producători precum Huawei sau Xiaomi au prins experienţă, au angajaţi experţi în domeniu, iar produsele lor au ajuns la standarde occidentale.

Un exemplu de telefon cu un raport excelent preţ-calitate este XIAOMI Mi4C, model abia lansat pe piaţă de Xiaomi. Telefonul vine cu specificaţii care concurează cu Galaxy S6 şi iPhone 6s şi are un preţ incomparabil.

Un telefon 4G cu un ecran de 5.0 inch, Full HD (1920×1080 Pixeli), produs de Sharp, care beneficiază de o funcţie antirelexie şi care consumă cu 10% mai puţină energie, un procesor Qualcomm Snapdragon 808 64bit Hexa Core 1.8GHz, Adreno 418 şi 2 sau 3 GB de RAM, în funcţie de versiunea aleasă, de 16 respectiv 32 GB.

XIAOMI Mi4C gadgetreport.ro

XIAOMI Mi4C are două camere, una de selfie, de 5.0MP cu wide-angle la 85 grade şi deschidere f/2.0, şi o alta principală, de13.0MP cu o lentilă cu cinci elemente şi deschidere f/2.0.

Telefonul 4G rulează Android 5.0 şi are inclusă o funcţie interesantă, TAP, care îi permite să facă fotografii doar cu o simpla apăsare a ecranului, bineinţeles dacă aceasta este activată.
Gadgetul beneficiază de toate dotările de top din industrie, de la Light sensor, G-sensor, Proximity sensor, Hall Sensor, Gyroscop, Electronic Compass, Bluetooth 4.1 şi poate fi folosit şi pe post de telecomandă, având senzor infraroşu şi un software dedicat.

Ca orice telefon chinezesc care se respectă, vine cu Dual SIM dual standby, Dual Micro SIM, fapt care îţi permite să foloseşti două cartele în acelaşi timp.

XIAOMI Mi4C are o baterie de 3080 mAh, care îi asigură o autonomie de cel puţin 24 de ore, şi care se încarcă rapid, prin Quick Charge 2.0.

XIAOMI Mi4C mai include o altă dotare de ultimă oră, faimosul USB Type C conector care, probabil, în anii următori va deveni standard în industrie.

Telefonul XIAOMI Mi4C poate fi precomandat în două variante, Standard Edition (2GB RAM 16GB ROM) şi XIAOMI Mi4C Advanced Edition (3GB RAM 32GB ROM).

Prima o poţi comanda de pe everbuying.net la preţul de 243 dolari, iar a doua de pe acelaşi site la 289 dolari.