Culmea tehnologiei! Vertu si Bentley construiesc cel mai tare telefon de lux (VIDEO)

Data: 8/07/2014 | Autor: .

vertuProducatorul de telefoane de lux Vertu si compania auto Bentley au anunţat un parteneriat menit sa lanseze o noua linie de telefoane mobile pentru clientii din zona super-lux.

Potrivit TheNextWeb, Vertu si Bentley isi vor pune la un loc cunostintele tehnice in scopul dezvoltarii unui telefon de top, cu specificatii tehnice si mai ales finisaje premium.

Daca ne uitam la experienta Vertu, noul smartphone va veni, cel mai probabil, cu un procesor din noua generatie quad-core de 2,5 Ghz, 2 sau 3 GB de RAM, o camera Hasselblad, de 13 MP,difuzoare Bang & Olufsen si un spatiu de stocare de minim 32 de GB.

In ceea ce priveste designul, vom vedea, cu siguranta, un ecran acoperit cu safir si o carcasa cu insertii de piele fina.

Telefonul ar urma sa fie prezentat oficial in luna octombrie si, cel mai probabil, va fi insotit de un serviciu premium de asistenta, 24/24 ore.

Pretul ar putea fi unul pe masura. GadgetReport.ro prezenta, recent, cel mai nou model al Vertu, Signature Touch, care costa 21.900 dolari!

Smartphone-ul are un ecran Full HD, de 4,7 inchi, o cameră Hasselblad, difuzoare Bang & Olufsen şi carcasă realizată din titan, safir şi piele de căprioară.

Telefonul, asamblat manual, cantareste 192 de grame si rulează un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, de 2,3 GHz, alaturi de 2 GB de RAM.  Vertu Signature Touch are o cameră de 13 MP, rulează un sistem de operare Android 4,4, şi are o baterie de 2275 mAh care se poate încărca wireless.

Vertu promite o autonomie de 15 ore si 30 de minute de convorbire si 380 de ore de stand-by.

La pretul de 21.900 de dolari, compania ofera un ajutor personal pentru fiecare utilizator, Vertu Concierge, disponibil 24 de ore timp de un an. Cine vrea sa extinda serviciul, va plati 3400 de dolari pe an.