EVOLIO X6. Cum arata primul smartphone cu procesor Octa-Core romanesc (VIDEO)

Data: 31/03/2014 | Autor: .

EVOLIO-X6_1Evolio a lansat smartphone-ul X6, primul telefon cu procesor Octa-Core de pe piața din România. Evolio X6 vine cu un ecran Full HD de 5,5 inch, un procesor de 1,7 Ghz, ruleaza Android 4.2 si costa 1499 lei.

Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile să lucreze simultan la o frecvență de 1,7 GHz și o memorie RAM de 2 GB.

Ecranul de 5,5 inch, cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli, are o densitate de 401 pixeli per inch,  Evolio X6 fiind cu mult peste performațele ecranelor de tip Retina și oferă vizibilitate din unghiuri de până la 178 de grade.

Beneficiind de noua tehnologie OGS, X6 oferă imagini clare și luminoase. Stratul de sticlă al ecranului, Gorilla Glass, fabricat de Corning, este special conceput pentru a fi rezistent la zgârieturi. Marginile foarte înguste ale ecranului vin impreuna cu un cadru metalic.

evolio-x1-eCamera principală, amplasată pe spatele smartphone-ului, are o rezoluție de 13 MP și dispune de blitz și funcții precum detectarea zâmbetului, fotografiere din unghiuri multiple și realizarea de imagini panoramice. Camera frontală are o capacitate de 8 MP.

Evolio X6 este Dual SIM și are încorporată tehnologia NFC (near field communication) care permite efectuarea de tranzacții financiare, schimb de continut digital și conectarea la alte echipamente electronice.

Evolio X6 are preinstalat și softul de securitate Norton Mobile Security, care îți protejează telefonul și datele în caz de furt și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente în piață. Dacă ți-ai pierdut smartphone-ul, sistemul Norton Mobile Security îți permite, prin internet, să îl localizezi, să îl blochezi, să ștergi datele de pe el sau să declanșezi o alarmă.

Evolio X6 este disponibil pentru precomenzi pe www.evolioshop.com, cu un discount de 20% față de prețul de listă, de 1499 lei. Smartphone-ul Evolio X6 va fi disponibil în magazine din a doua jumătate a lunii aprilie.

Mai multe detalii despre Evolio X6 găsiți pe www.evolio.ro.

X6_3