Marimea, in sfarsit, conteaza ! Cum va arata noul iPhone 6 (VIDEO)

Data: 31/03/2014 | Autor: .

iphone-6-3Apple va lansa noul iPhone 6 in luna septembrie, in doua versiuni de ecran, de 4,7 respectiv 5,5 inchi, relateaza prestigioasa publicatie Business Insider,care citeaza o informatie Nikkei adresata investitorilor.

Potrivit expertilor, trecerea la ecrane mai mari ar putea fi o lovitura de gratie pentru concurentii traditionali ai Apple, Samsung, Sony, LG si HTC.

Conducerea Apple pare sa fi inteles, in sfarsit, ca telefonul nu mai reprezinta doar un obiect de pe care faci apeluri si ca browsing-ul de internet, vizionarea de filme si jocurile mobile au devenit tot mai importante.

Astfel ca Apple va renunta, odata cu noul iPhone 6, cunoscut si sub numele de iPhone Air, la ecranele clasice de 4 inchi si va trece la unele mai mari, Retina display, cu o rezolutie superioara iPhone 5s, afirma Nikkei.

Informatiile nu fac altceva decat sa confirme datele prezentate anterior de GadgetReport.ro.

Dincolo de dimensiune, ecranul Ultra Retina ar urma sa vina cu o rezolutie mai buna decat cea de pe generatia 5s si cu o camera foto/video de 8 MP, mult imbunatatita.

Potrivit surselor weibo, care au stat de vorba cu Sun Chang Xu, news chief analyst la ESM-China, dincolo de ecranul mai mare, smartphone-ul iPhone 6 va veni cu senzori care vor masura temperatura exterioara, presiunea atmosferica si umiditatea. Asta pe langa deja clasicul senzor de amprenta, disponibil pe iPhone 5s.

Nu este exclus, dupa modelul lansat deja de Samsung pe Galaxy S5, ca Apple sa includa si un senzor care sa masoare pulsul si temperatura corpului uman.

Pe internet a aparut, recent, un nou concept video cu telefonul iPhone 6.

Din imaginile video pe care le puteti vedea mai jos, pare ca acest concept se apropie cel mai mult de realitate. Designerul Sam Beckett si-a imaginat un smartphone iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inchi, full HD (1920X1080 px) cu o densitate de 468 pixeli/inch, acoperit cu safir.

Telefonul ar urma sa fie mai subtire cu 9% fata de iPhone 5s si cu un display mai mare cu 17%.

 

GadgetReport.ro va prezenta, recent, alte cateva concepte de iPhone 6. Le puteti vedea AICI.