Galaxy S5, lansat mai devreme? Ultimele informatii despre cel mai asteptat telefon din 2014 (VIDEO)

Data: 22/01/2014 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S-IV--579x304Samsung va prezenta noul smartphone Galaxy S5 inainte de World Mobile Congress, eveniment ce va avea loc pe 23 februarie, la Barcelona. Va fi un eveniment inainte de congres, la ora 18:00, afirma expertul Eldar Murtazin, cel care ghicit si anul trecut lansarea Galaxy S4.

Potrivit Talkandroid, Galaxy S5 va ajunge in magazine in aprilie, la acelasi pret cu care a fost lansat si Galaxy S4 (650 dolari). Acesta din urma urmeaza sa se ieftineasca cu 100 de dolari.

Potrivit lui Murtazin, Galaxy S5 va aduce o noua interfata touchwiz, bazata pe serviciile Google Now si un sensor de amprente, la fel ca iPhone 5s.

Expertul a respins astfel varianta ca S5 sa fie primul telefon cu scaner de retina, fapt confirmat si de Androidandme.

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, ca noul telefon Galaxy S5 va avea si un nou tip de acumulator de 2900 mAh, cu 300 mAh mai mare decat cea de pe S4.

Acumulatorul va include si noua tehnologie lithium-ion, care inmagazineaza cu 20% mai multa energie fata de celelalte tipuri de baterii din piata. Acest tip de baterie foloseste anozi de silicon in locul celor din grafit.

Acumulatorul va avea si o durata de viata mai mare. Potrivit testelor, Galaxy S5 va retine inca 80% din energie, chiar si dupa 500 de cicluri de incarcare.

In plus, se va incarca in numai doua ore la capacitate completa.

Detalii despre cum va arata noul telefon cititi aici.