iPhone 6, DECONSPIRAT? Primele imagini cu cel mai spectaculos smartphone din istoria Apple (VIDEO)

Data: 23/05/2014 | Autor: .

iphone 6

Apple pregateste lansarea noului iPhone 6, smartphone cu care spera sa recastige terenul pierdut in fata rivalilor de la Samsung, HTC, Sony si LG. iPhone 6, cunoscut si sub numele de iPhone Air, va avea un ecran mai mare si specificatii cu care Apple vrea sa spulbere concurenta.

apple-iphone-6-mockup-43Aşa cum GadgetReport.ro a anticipat, Apple va lansa noul iPhone în două variante – una cu ecran de 4,7 inchi, în august, şi a alta cu un display ceva mai mare, de 5,5 inchi, în septembrie.

Ambele ecrane vor fi acoperite cu safir si vor avea rezolutie full HD (1920X1080 px) cu o densitate de 468 pixeli/inch.

Telefoanele ar urma sa fie mai subtiri cu 9% fata de iPhone 5s, insa mai grele cu 10%.

Potrivit surselor weibo, care au stat de vorba cu Sun Chang Xu, news chief analyst la ESM-China, dincolo de ecranul mai mare, smartphone-ul iPhone 6 va veni cu senzori care vor masura temperatura exterioara, presiunea atmosferica si umiditatea. Asta pe langa deja clasicul senzor de amprenta, disponibil pe iPhone 5s.

DetroitBORG a lansat pe youtube un clip video in care prezinta un prototip al noului telefon in comparatie cu modelele precedente dar si cu principalii sai competitori Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5 si HTC One M8.