Un elicopter militar întâlneşte 3 OZN-uri! Imaginile lansate în premieră de US Navy

Data: 1/06/2022 | Autor: .

Un elicopter militar întâlneşte 3 OZN-uri! Imaginile lansate în premieră de US Navy

Marina militară americană (US Navy) a lansat, în premieră, imaginile cu un incident neelucidat întâmplat în 6 noiembrie 2018. Piloții unui elicopter militar tip AH-64 Apache au filmat trei obiecte zburătoare neidentificate (OZN), în timpul unui antrenament din Arizona.

The Debrief relatează că materialul video este însoţit de mai multe interviuri ale unor persoane implicate, inclusiv al unui agent al Serviciului de pază și protecție al granițelor din Statelor Unite (Customs and Border Protection).

Imaginile, înregistrate pe 6 noiembrie 2018, prezintă trei OZN-uri rapide sclipind pe cerul Statelor Unite, în fața unui elicopter al armatei de ultimă generație.

S-a întâmplat la aproximativ 40 de mile (64 de kilometri) nord-vest de Tucson, Arizona.

Imagini spectaculoase cu OZN-ul din Tarnoveni. Extratereștrii în România?

Înregistrarea arată cum trei obiecte neidentificate (OZN) se năpustesc pe cer, într-o formațiune triunghiulară liberă, în timp ce aeronava militară americană se pregătește să decoleze.

Copilotul și trăgătorul elicopterului Apache au confirmat incidentul, declarând că nu au mai văzut niciodată aşa ceva.

Zeci de colegi ai lor ar fi fost intervievaţi pe această temă, confirmand fenomenul aerian neidentificat.

Pentagonul, pe urmele OZN-urilor. O decizie în premieră mondială

Chris Lehto, un fost pilot al unui avion F-16 al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Chris Lehto, a declarat că obiectele din videoclipul prezentat sunt ”fără îndoială anormale”.

”Rata de urmărire este excepțional de rapidă. Chiar dacă sunt la doar o milă (1,6 kilometri) distanță, eu calculez că ele zboară cu aproximativ viteza de 1,28 Mach (1.580 de kilometri pe oră). Cu mult peste viteza sunetului.

Iar manevra de dans în cerc (din video) pur și simplu nu este posibilă (cu avioanele noastre). Ei fac o întoarcere de 360 de grade în mai puțin de 3 secunde”, a spus pilotul.

OZN-urile văzute în direct la TV. Un clip spectaculos