Xiaomi RedMi Note 2. Telefon cu aspiraţii la flagship la 730 de lei!

Data: 28/10/2015 | Autor: .

Xiaomi RedMi Note 2Chinezii de la Xiaomi au lansat o versiune foarte interesantă a modelul RedMi Note 2, cu specificaţii optime şi un preţ redus cu aproape 30%, de numai 184,35 dolari, echivalentul a aprox. 730 de lei.

Dacă vă doriţi un telefon chinezesc cu o configuraţie excelentă şi pe care să nu daţi mulţi bani, modelul celor de la Xiaomi, unul dintre cei mai importanţi producător din China, poate fi o soluţie ideală.

Modelul XIAOMI RedMi Note 2 (Advanced Edition) vine cu un ecran mare, de 5,5 inchi Full HD, cu 440 ppi, prins într-o carcasă cu margini metalice şi un capac care ascunde o baterie care poate fi scoasă şi care are o autonomie excelentă, graţie capacităţii sale de 3080 mAh.

Telefonul are un procesor foarte puternic, un octa core MTK Helio X10 64bit, tactat la 2.2GHz care lucrează împreună cu 2 GB de RAM şi o placă video PowerVR G6200, capabilă să-I asigure o evoluţie ireproşabilă în orice joc rulat în Full HD.

Configuraţia tehnică, care include un spaţiu de stocare de 32 GB (extensibil prin TFcard), îi permite smartphone-ului să se descurce fără nicio problemă cu un Android 5.0, cu interfaţa MIUI 6, fără să “îngheţe” în aplicaţii.

Telefonul are o configuraţie bună şi pe partea foto-video. Vine în primul rând cu un senzor de selfie de 5 MP cu unghi larg de acoperire şi cu un altul de 13 MP, cu stabilizator optic şi deschidere f/2.2, fapt care îi asigură captarea unor imagini cuprinzătoare.

Telefonul este, bineînţeles, 4G şi, foarte important, intră pe internet wi-fi la viteze gigabyte, graţie plăcii WiFi: 802.11b/g/n/ac. Dacă aveţi şi un router cu astfel de placă acasă sau la serviciu şi un abonament gigabyte, veţi putea naviga cu viteză cu adevărat spectaculoasă.

Dincolo de facilităţile legate de internet, XIAOMI RedMi Note 2 are bluetooth: 4.0, GPS/A-GPS/GLONASS, Gravity sensor, IR proximity sensor, Gyroscope, Ambient light sensor, Digital compass, Proximity sensor şi, bineînţeles, ca orice telefon chinezesc, Dual SIM, Dual standy, Dual Micro, astfel că puteţi pune două cartele de telefon pe el.

Telefonul îl puteţi cumpăra de pe gearbest.com, la preţul de 184,35 dolari. Puteţi sta fără griji. Site-ul onorează comenzile din depozitul european, astfel că va ajunge repede în ţară.