Google pregateste lansarea unui telefon revolutionar. Va costa numai 50 dolari! (VIDEO)

Data: 28/02/2014 | Autor: .

Project-AraGoogle lucreaza sustinut la dezvoltarea primului telefon modular din lume. Botezat Project Ara, smartphone-ul ar urma sa fie construit din componente detasabile si sa coste numai 50 de dolari.

Despre telefonul modular Project Ara, GadgetReport.ro a scris in repetate randuri ca este cel mai important plan de dezvoltare pentru Google.

Daca va reusi sa il duca la bun sfarsit si sa scoata la vanzare un telefon la care sa ii poti schimba componentele (camera, procesorul, bateria, memoria, modulul Wi-Fi, carcasa etc.), cu siguranta va avea un cuvant greu de spus in piata.

Cine nu si-ar dori sa schimbe componentele la telefon cu altele mai noi, decat sa dea milioane pe un alt gadget nou?

Un argument in plus il va constitui pretul. Potrivit Time Techland, ambitia inginerilor de la Google este ca acesta sa fie de numai 50 de dolari.

O misiune posibila, spun expertii, mai cu seama in contextul in care Mozilla a anuntat dezvoltarea unui telefon la jumatate de pret (25 dolari). Detalii aflati de aici.

Ideea Project Ara nu este noua. Mai mult chiar, in echipa de dezvoltare se gasesc doi cercetatori care au lucrat la un proiect similar, Phoneblocks, pe care l-am prezentat anterior pe GadgetReport.ro

Pentru a intelege conceptul Project Ara, urmariti clipul de mai jos. E cu adevarat spectaculos. Mai multe amanunte aflati deAICI