Noul HTC One vine pe 25 martie. Reclama inedita care anunta lansarea (VIDEO)

Data: 27/02/2014 | Autor: .

HTC-ONEDupa ce Samsung pare sa fi inselat asteptarile pietei cu noul Galaxy S5, toti ochii sunt atintiti acum pe lansarea noului HTC One, pe care multi experti il vad deja drept telefonul anului 2014.

HTC One va fi lansat pe 25 martie la Londra si New York si va fi disponibil, cel mai probabil, imediat in magazine. Taiwanezii vor incearca, in acest fel, sa ia fata sud-coreenilor de la Samsung care vor scoate la vanzare Galaxy S5 abia pe 11 martie.

Telefonul cu nume de cod HTC M8, va fi numit The All New One. Gadgetul va avea un ecran de 5 inch la 1080p, un procesor Snapdragon 800 la 2,5 Ghz si 2 sau 3 GB de RAM.

Camera foto ar putea fi una dual-lens cu o tehnologie UltraPixel imbunatatita si un LED inovator, in doua nuante. HTC promite si o imbunatatire a performantelor audio, cu ajutorul tehnologiei BoomSound.

Noul HTC One va fi lansat in trei variante de culoare, argintiu, negru si auriu. Va concura cu Galaxy S5, Xperia Z2 si, probabil, cu viitorul iPhone 6.

Pana sa vedem daca se va ridica, cu adevarat, la nivelul asteptarilor, nu ne ramane decat sa savuram reclama inteligenta si plina de umor care anunta evenimentul de lansare de pe 25 martie.