Browsing: youtube

YouTube a început să ruleze filme și seriale TV, inclusiv episoade din Hell’s Kitchen, Unsolved Mysteries și Relic Hunter, filme precum Legally Blonde, Gone in Sixy Seconds, Picture This, dar și diferite serii de filme complete, cum ar fi Scary Movie.

Stiai ca la cuptorul cu microunde poti gati aproape orice, la fel ca pe aragaz, de la oua prajite la fripturi, paste si alte bunatati? Dar ca la microunde poti sa “repari” un borcan de miere zaharisita sau chiar un rimel?

Cercetarile recente realizate de Kaspersky au prezentat serviciile web pe care angajatii companiilor mici si mijlocii le acceseaza cel mai frecvent in timp ce lucreaza. Printre acestea se numara YouTube, Facebook, serviciile Google si WhatsApp, unele dintre aceste aplicatii fiind cele mai exploatate atunci cand vine vorba de atacuri de phishing. Cu toate acestea, lista prezentata difera fata de serviciile pe care angajatorii tind sa le limiteze pentru utilizarea pe dispozitivele companiilor. Desi organizatiile pot avea prioritati si reguli diferite in legatura cu serviciile web care pot fi utilizate de angajatii lor, este totusi important sa se asigure ca mentin protectia in privinta riscurilor cibernetice.

Google a anunțat, oficial, că va închide serviciul Play Music în luna decembrie  și că se va focusa pe dezvoltarea programului Youtube Music. Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, compania a lansat un instrument de migrare care permite acestora să își transfere automat play-list-urile și setările, în așa fel încât să beneficieze de aceeași experiență, într-o aplicație mult mai ușor de folosit.

Dacă vrei să descarci un clip video sau mai multe de pe Youtube, prima variantă și cea mai bună este să îți faci un abonament Youtube Premium. Dacă nu vrei acest lucru, ai la dispoziție mai multe aplicații, din care multe sunt gratuite.

Google a luat decizia de a închide serviciul Play Music și de a se focusa pe dezvoltarea programului Youtube Music. Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, compania a lansat un instrument de migrare care permite acestora să își transfere automat play-list-urile și setările, în așa fel încât să beneficieze de aceeași experiență, într-o aplicație mult mai ușor de folosit, relatează GadgetReport.ro

Celebra trupă The Rolling Stones va lansa, pe Youtube, câteva dintre cele mai cunoscute concerte susţinute în toată lumea. Concertele, reunite sub egida „Extra Licks”, vor fi transmise prin streaming la nivel mondial, în fiecare duminică, exclusiv pe platforma Google.