Browsing: xiaomi

Producătorul de smartphone-uri Xiaomi a solicitat o licență de vânzare pentru primul său EV din China – sedanul Xiaomi SU7. Acesta a dezvăluit și câteva specificații ale mașinii. EV-ul va fi fabricat de Beijing Automotive Industry Holding Co. Ltd (BAIC). EV a fost cunoscut anterior sub numele de cod MS11.

 Xiaomi a lansat cele mai recente smartphone-uri din seria Xiaomi 13T, telefoane care se remarcă prin colaborarea, pe partea de camere, cu celebrul producător de lentile Leica. Xiaomi 13T Pro și Xiaomi 13T oferă o configurație de cameră triplă cu obiective Summicron proiectate împreună cu Leica, inclusiv o cameră cu unghi larg de 50 MP cu distanță focală echivalentă de 24 mm și o lentilă asferică 7P concepută pentru a capta mai multă lumina, ce suportă fotografierea cu gamă dinamică înaltă, și un teleobiectiv de 50 MP cu distanță focală echivalentă de 50 mm.

 Xiaomi a anunțat lansarea seriei de telefoane Redmi Note 11: Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S și Redmi Note 11. Noua gamă prezintă upgrade-uri semnificative la nivel de cameră, viteză de încărcare, display și sisteme de procesare – de acum performanțele de nivel flagship fiind mai accesibile. Tot astăzi, a fost anunțată și noua serie Xiaomi Smart Air Purifier 4, ce are prețuri începând de la 199 USD.   

Xiaomi a lansat noul său sistem de operare, MIUI 13. Acest nou sistem de operare oferă upgrade-uri la toate capitolele cu scopul de a îmbunătăți experiența de utilizare. MIUI 13 include stocare mai rapidă, procese de funcționare în fundal mai eficiente, procesare mai inteligentă și asigură o durată de viață a bateriei mai mare. De asemenea, aduce și funcții utile, precum bara laterală și widget-uri noi.

Xiaomi organizează vineri, 19 noiembrie, Xiaomi Friday 2021. Compania propune pachete speciale alcătuite din câte două dintre cele mai populare produse din portofoliul companiei. În plus, pentru fiecare achiziție, fanii Xiaomi vor primi și un voucher cadou, ce va putea fi folosit pentru cumpărături ulterioare.

Xiaomi a anunțat lansarea campaniei Xiaomi Black Friday 2021. Astfel, pe mi-home.ro și în Xiaomi Store Sun Plaza (București), unele dintre cele mai populare telefoane inteligente din portofoliul companiei, dar și produse din gama ecosistem vor beneficia de reduceri de până la 25% din prețul recomandat de vânzare de la momentul lansării.