Browsing: Intel

Intel a lansat un nou procesor desktop, Core i9-13900KS, care poate atinge până la 6 GHz fără overclocking, ceea ce îl face cel mai rapid procesor desktop disponibil. Acest lucru este posibil datorită funcției Thermal Velocity Boost, care permite procesorului să funcționeze mai repede atunci când este suficient de rece.

Intel a lansat noua generație de procesoare  “Tiger Lake” cu care speră să recâștige cota pierdută în ultimii ani când a avut și probleme cu fabricația altor procesoare, ceea ce a adus întârzieri. Compania a anunțat și că își schimbă logo-ul, fiind pentru a treia oară în istoria sa când face asta.

Într-o perioadă în care suntem nevoiți să lucrăm de acasă, ca urmare a pandemiei de coronavirus, dacă n-ai destule laptopuri pentru toată familia sau un monitor cu o diagonală mare sau televizor smart, pe care să vezi așa cum trebuie mailurile, programele, filmele și seriale de pe Netflix și HBO Go, o soluție optimă o reprezintă Intel Compute Stick, cel mai mic computer din lume, un gadget care transformă practic orice televizor într-un computer dotat pentru job și distracție, relatează GadgetReport.ro